Puslapiai

2012 m. kovo 12 d., pirmadienis

Bankas - šį kartą: KAVOS

Dar kartą ateinu pasidievagoti, kad jau lietuviškų interneto pardavėjų tikrai nenurašau, juos myliu ir gerbiu - jie pionieriai, sunkiai skinantys kelią internetinei prekybai po Lietuvos saule.

Šį kartą giriu Banką (pamenat, gyriau Citadelę), o dabar giriu Kavos Banką.

Kadangi aš geriu kavą be kofeino (na, stengiuosi bent jau), tai man labai jau didelio pasirinkimo nei parduotuvėse, nei internete nėra.
Tsakant, nerimti tokie kavos gėrėjai ir prekybininkų nemylimi :).

Tiesa, perku ir pildau nekavinės kavos atsargas tik tada, kai pagaunu akciją. O kavos bankas vis pamalonina 20 ar 30 proc. nuolaidomis, pastarąjį kartą tai buvo kovo 8-osios proga, tai vat ir užsipirkau.


Pristatymas - greitas ir tvarkingas (na, čia turbūt pliusas tinkamai pasirinktiems kurjeriams), pakuotės blizgančios ir kvepiančios, pristatymas virš 50 Lt. - nemokamas (o tai man patinka).

Ir dar man patinka jų bendravimo stiliukas ir pasirinkta bendravimo kryptis Facebook'e - na nes aš nekenčiu, tiesiog nepakenčiu tos tiesioginės perspaustos reklamos, vieno produkto reklamavimo kas dieną (ar net kas valandą!), tokio neinformatyvaus ir neproduktyvaus spaminimo nuolat ir neįdomiai.
Kai kurie pardavėjai vis dar nesuvokia, kad FB - tai milžiniška, galinga reklamavimosi erdvė, bet standartiniai pasireklamavimai ten anksčiau ar vėliau bus nubausti klientų ir gerbėjų. Bet tai atskira tema, prie kurios dar oij ne kartą grįšiu :)


Taigi, išsipakavau savo KILOGRAMĄ kavos, supilsčiau į sandarias taras ir kvepia dabar namai nuostabiu švelniu kavos aromatu mmmm....

Einu dar puodelį užsiplikysiu galutinai užpildyti šitą malonumo valandėlę.

Kokią kavą ir kur perkat jūs?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą